Zlatar - Hotel "Panorama"

Hotel PANORAMA je lociran u borovoj šumi, na nadmorskoj visini od 1230 m, i izgrađen je u specifičnom, planinskom stilu. Raspolaze sa 240 kreveta u dvo, tro i četvorokrevetnim sobama, 3 apartmana, restoranom sa 400 sedišta, zatvorenim bazenom, salom za bilijar i stoni tenis, TV salom, i prodavnicom.
Šetnja planinskim stazama kroz četinarske i brezove šume u kojima tišinu remete samo škripa čizama po snegu ili nagažene grančice i poj ptica, blagotvorna je za žitelje bučnih gradskih sredina.
Zlatarski kraj je poznat po gostoljubivosti domaćina, belom mrsu, medu i rakiji od šljive ranke. Domaćini hotela "PANORAMA" trude se da uz savremene sadržaje turističkog objekta, a u duhu tradicije, ponude pravi odmor gostu.

Zlatibor - Apartmani "Braca Sekulic"

Apartmani i restoran domaće kuhinje sa konačištem "Braća Sekulić" se nalazi 235km jugozapadno od Beograda, na magistrali koja spaja Beograd sa Podgoricom.
Restoran domaće kuhinje sa konačištem "Braća Sekulić se nalazi na najatraktivnijoj lokaciji na Zlatiboru, u neposrednoj blizini skijaških staza na Obudevici i nekih 100 metara od autobuske stanice i centra Zlatibora.
Objekat raspolaže luksuzno opremljenim sobama i apartmanima koji su opremljeni da vam pruže potpuni ugođaj.
U restoranu poseban naglasak je dat na domaću kuhinju tako da u svakom trenutku možete probati neko od tradicionalnih jela Zlatiborskog kraja.
Pored restorana na usluzi gostima hotela se i nalaze dve pokrivene terase sa kojih se pruža prelep pogled na skijaške staze i Čigotu.
Ispred objekta se nalaze 2 košarkaška terena. Pored ovih terena postoji i mogućnost korišćenja sportske hale u Čajetini i na Zlatiboru kao i fudbalskih terena na Zlatiboru.

Kopaonik - Hotel "Putnik"

Hotel je smešten na 1750 mnv, na par metara udaljenosti od samog centra turističkog kompleksa. Od najbližih ski liftova je udaljen oko 100 metara.
Hotel ima: 85 soba i 2 apartmana.
Sobe imaju: kupatilo, telefon, SAT TV.
Gostima su na raspolaganju: restoran, piano bar, taverna, zatvoreni bazen, sauna, mala sportska sala, skijašnica, sala za masažu.

Kopaonik - Hotel "Olga Dedijer"

Hotel "Olga Dedijer" ** se nalazi u centralnoj zoni Kopaonika, na nadmorskoj visini od 1.700 metara i izgrađen je u modernom planinskom stilu. Hotel ima 294 postelje i restoran sa tri stotine mesta, aperitiv-bar, disko klub, snek-bar, TV salu, trim kabinet, prodavnicu i sopstvenu pekaru.
Danas je Kopaonik najveći zimski turistički centar u Srbiji sa velikom mrežom skijaških staza i ski liftova propusnog kapaciteta 13520 osoba u toku jednog sata. Kopaonik je jedno od mesta koje tokom cele godine nudi idealne uslove za aktivan odmor i uživanje. Zbog svojih prirodnih lepota 1981 godine proglašen je za nacionalni park.
Nacionalni park KOPAONIK je pripitomljena divlja lepota koja se prostire na oko 12.000 ha Višemesečni snežni pokrivač privlači ljubitelje zimskih sportova,koji na umreženim stazama (60 km) prilagođenim svim kategorijama skijaša, mogu da dosegnu visine preko 2.000 metara. Kad sneg okopni sa Pančićevog vrha(2.017 m) i drugih vivikovaca pogled se pruža na šume i nepregledne livade prošarane ljubičastim šafranom i stotinama drugih biljnih vrsta.

Lepenski vir - Hotel "Lepenski vir"

Hotel "Lepenski vir" je izgrađen na brdovitim padinama iznad Donjeg Milanovca, koji se nalazi na 161m nadmorske visine. Hotel raspolaže sa 115 soba sa francuskim ležajevima, 79 jednokrevetnih i 78 dvokrevetnih soba (hladna i topla voda, kupatilo, WC, radio i balkon), restoran sa 500 sedišta, aperitiv-barom, snack-barom, tihim salonom (TV sala), nacionalnim restoranom pivnicom sa automatskom kuglanom, disko-klubom, kongresnom dvoranom, prodavnicom suvenira, frizerskim salonima, šah-klubom, zatvorenim bazenom (25x12.5m), salom za fizio-terapiju i helio-terapiju, trim salom, saunama, ambulantom i drugo.
U neposrednoj blizini izgrađeni su tereni za male sportove, a kroz šumu je urađena i trim staza. Područje Đerdapa ima izvanredne mogućnosti za ribolov jer u Dunavu živi dvadeset osam vrsta riba, a lovna područja pružaju idealne uslove za odstrel srne, divokoze, jelena, divlje svinje, zeca i divlje plovke. Mogućnosti za sportove na vodi (jedrenje, motonautika, veslanje) su izvanredne, a izleti pružaju posebne doživljaje (Rajkova pećina, Đerdapska klisura, Trajanova tabla).